AIAYU – giver dig en fantastisk oplevelse af luksus

Smuk luksus fra Aiayu (foto cahetu.dk)
Smuk luksus fra Aiayu (foto cahetu.dk)

Aiayu er mest kendt for deres luksuriøse serie af sengetøj. Sengetøjet er lavet af 100 % økologisk kvalitetsbomuld og fås i fire dejlige farver; sort, hvid, lyseblå og laksefarve. Aiayu lægger stort vægt på de menneskelige værdier og producerer deres varer ud fra retningslinjer om, at have fokus på uddannelse, social ansvarlighed og miljørigtig produktion. Når du køber Aiayu kan du derfor have god samvittighed idet du bliver en del af, at beskytte vores samfund.

Mere end kun sengetøj

Selvom Aiayu er mest kendt for deres luksuriøse sengetøjs-serie, så er der andre typer produkter i deres sortiment. Aiayu’s oversize natskjorter er lavet af 100 % ægte økologisk bomuld og sidder lækkert, let og løst på kroppen. Skjorten fås i hvid, grå og lyseblå og kan med fordel bruges til hverdag. Aiayu’s Clutch taske-serie er lavet af 100% ægte babylama uld og fås i farverne petroleum, sort/nougat og grå. De måler 14x25cm og kan bruges som make-up taske, toilettaske, pung i en større taske eller som ”gå-i-byen” taske. Ét af Aiayu’s mere luksuriøse produkter, er plaid-tæppet ”Cinzia”, der med sin vaflede overflade af 100 % ægte lama uld, giver dig en ultimativ blødhed.

Luksuriøse pudebetræk fra Aiayu

Aiayu har designet fire pudebetræk-serier. Den kvadratiske ”Jessica” (50x50cm) er lavet af 100 % lama uld og har knapper lavet af horn. Den rektangulære ”Heather” (40x60cm) er lavet af 100 % håndstrikket babylama uld og giver med sin struktur en blød og lækker oplevelse. Den kvadratiske ”Raul” (50x50cm) er en klassisk Aiayu lavet af 100 % babylama uld – dens struktur og subtile mønster kendetegner Aiayu’s minimalistiske og rene linjer. Den smukke rektangulære ”Indigo” (40x60cm) er lavet af 100 % økologisk bomuld og kommer i farven hvid/blå stribet.

Se Aiayu’s udvalg af luksusprodukter her

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.