Brug en hensigtsmæssig mousetrapper i stedet for en mus

Find ergonomisk computertilbehør (foto: kontorting.dk)
Gør hverdagen nemmere med ergonomisk computertilbehør (foto: kontorting.dk)

Vi bruger rigtig meget af vores tid foran en computerskærm. Dette er der ikke nødvendigvis noget galt med. Det er blot sådan at vores verden og samfund ser ud nu til dages. Vi bruger rigtig meget af vores tid foran en computerskærm henholdsvis derhjemme og på arbejdet. Hvis vi ikke sidder foran computerskærmen og tjekker mails derhjemme, sidder vi foran computerskærmen og arbejder på kontoret. Og når vi bruger så mange timer foran en computerskærm, er der hertil naturligvis vigtigt, at vi forsøger at skabe de bedste rammer for dette.

 

Det er de gentagne små bevægelser der er farlige

Det er essentielt, at vi forsøger at skabe de bedste fysiske rammer for os selv. Sådan at vi sidder hensigtsmæssigt og komfortabelt. Sådan at vi ikke får nogle skader. Og en af de mest kendte skader, som man kan få når man sidder foran en computerskærm, er den såkaldte musseskade. Det er en skade, hvor man får ondt i albuen, armen og hånden. Fordi at man bruger musen for meget og forkert. Men du kan komme uden om denne skade. Og det kan du blandt andet gøre ved, at benytte dig af en mousetrapper i stedet for en almindelig mus. En mousetrapper er altså et instrument, som du kan benytte dig af, uden at få musseskader. Det er et instrument, som du sætter fast til din computer. En mousetrapper er altså et alternativ til en almindelig mus.

 

Kom uden om museskader med en mousetrapper

En mousetrapper fungerer på samme måde som en almindelig mus dog. Det er den som du skal bruge, hvis du vil føre musen rundt på computerskærmen. Her er det blot dine egne fingre, som du skal føre frem og tilbage. Og altså ikke din almindelig mus. Det har den effekt, at du ikke får nogen skader. Hverken i skulderen, armen eller i håndledet. Derfor er en mousetrapper et hensigtsmæssigt alternativ til din almindelig mus. At udskifte din almindelig mus med en mousetrapper, er altså blot én måde, at skabe gode og hensigtsmæssige rammer for dit arbejde foran din computerskærn. Både derhjemme og på dit arbejde.

 

Se et stort udvalg af mousetrapper her

 

Læs mere:

Find den helt rigtige pedalspand i det store udvalg

Sørg for rene hænder derhjemme og på jobbet med en sæbedispenser

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.