En ordentlig hovedpude kan gøre en verden til forskel

Puder (foto: dunlopillo.dk)
Puder (foto: dunlopillo.dk)

Før man ved af det, er man måske blevet så gammel, at man går op i hvilken hovedpude man har. Det siger sig selv, at man som barn og teenager ikke går specielt meget op i hvilken hovedpude. Men der er faktisk stor forskel på det utal af forskellige puder der er at vælge imellem. Der er forskellige skoler inden for det med puder, som tiltaler forskellige segmenter. Nogle sværger til den old fashioned hovedpude med fyld af dun, og andre er til skum.

Stil er det du har lyst til det skal være

Der kommer konstant flere og flere forskellige puder der er bygget op af skum. Det skyldes, at der er flere og flere mennesker, som får øjnene op for at hovedpuder i skum har helt særlige egenskaber, der kan være særdeles gavnlige. Mange føler, at det er som om, at det formstøbte skum på en måde agerer som støddæmper når man sover, således man på den måde får en mere rolig søvn, samtidig med at skulder og nakke er holdt i den korrekte vinkel, så man kan vågne frisk og veludhvilet uden nogen som helst former for smerte.

På trods af at man konstant ser flere og flere bud på hvordan en bude støbt i latex kan afhjælpe det ene og det andet, er der stadig intet der tyder på at den klassiske pude med fyld af dun er på vej ud endnu. Det skyldes nok, at rigtig mange folk sætter pris på de egenskaber der er i dun. Her får man nemlig både en særdeles følelse med den høje bæreevne, samtidig med at dunene er yderst ventilerende. Det giver en god fornemmelse.

Hovedpuder findes nu også i en lækker hybrid

I dag er noget af det mest moderne man kan få inden for hovedpuder, en hybrid som både benytter sig af skum og dun. Det giver den formstabilitet der er karakteristisk for skummen, samtidig med at man får den bløde og eksklusive følelse af dun. Hermed har du en super ventilerende hovedpude, som både er blød og stabil i formen.

 

Kigger du efter en ny hovedpude, så slå et smut forbi www.dunlopillo.dk

 

Læs mere her:

Skab en hyggelig atmosfære med fine lysestager

AIAYU – giver dig en fantastisk oplevelse af luksus

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.