En topmadras optimerer din søvn

Topmadras (foto: dunlopillo.dk)
En topmadras giver det lille ekstra (foto: dunlopillo.dk)

En topmadras ser om muligt ikke ud af meget, men valget af topmadras har en stor indflydelse på hvordan din komfort er, når du sover og hvordan du har det om dagen. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige topmadras til dig og din krop.

 

Topmadrassen for en optimal søvn

 

Det et vigtigt, at du ligger ordenligt når du sover, og at din rygsøjle og nakke ligger lige, når du sover, som hvis du stod op. En topmadras må derfor hverken være for blød eller for hård, da rygsøjlen ikke må synke ned i madrassen, når du sover. Det kommer derfor an på hvordan du ligger, samt din kropsbygning og vægt, når du skal ud og finde den topmadras, der matcher dine behov og præferencer. Topmadrasser kommer med mangle forskellige muligheder for materialer, så du netop kan finde en, der matcher dine behov og præferencer.

 

Topmadrassens materialer har betydning

Mulighederne er mange. Topmadrasserne kan komme med memory foam, latexkerne og endda også et mix, så du får det bedste fra alle verdener, der alle støtter og optimerer din søvn. Der er fordele ved at vælge den rigtige topmadras med det rigtige materiale. Specielt, da liggestilling og vægt er altafgørende for hvilken topmadras, du bør købe. Derfor bør du som tommefingerregel altid søge vejledning hos en ekspert, samt fysisk afprøve topmadrassen, så du er sikker på at få god komfort, søvn og drømme.

 

Find udvalget af topmadrasser og Dunlopillo-forhandlere her

 

Læs også:

Køb topmadrasser der passer til hele hjemmet

Hold temperaturen nede om natten med sommerdyner

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.