Enkle og flotte møbler til børneværelset fra byKlipKlap

Det kan være svært at finde det rette møbel til børneværelset. Et møbel skal være funktionelt, men på samme tid må det gerne pynte værelset, så det får flere forskellige funktioner. Det flotte minimalistiske design på møblerne fra byKlipKlap er den perfekte investering til børneværelset. Møblerne fås i flere variationer, så der er lige det møbel, der passer ind til det individuelle børneværelse.

Et møbel man kan tumle på

Møblerne fra byKlipKlap er både funktionelle men også praktiske. Her har et møbel ikke kun én funktion, men møblerne er designet til at kunne fungere i flere forskellige sammenhænge og til forskellige behov. Mange af møblerne er nemlig foldbare og kan derfor bruges som madras til at tumle på, eller de kan foldes sammen til en sofa, hvor man kan slappe af efter en hård dag.

Selvom designet er minimalistisk, kan møblerne bruges på utallige måder. Børnene kan få lov til at slå sig løs og lege, og møblet kan afhængig af legen foldes og samles, som børnene ønsker det. Når først legen og kreativiteten får frit løb, er der ingen grænser for, hvad møblet kan blive brugt til. Et møbel kan sågar på kreativ vis foldes sammen, så det kan bruges som rutsjebane.

Find den rette farve

Et børneværelse behøver ikke at ligne alle andre børneværelser, men må gerne være designet til det enkelte barn. Møblerne fås nemlig i mange forskellige farver, så der er mulighed for at skabe et rum, hvor børnene føler sig hjemme og har lyst til at lege. Med de mange forskellige farver er det derfor muligt at tilpasse det enkelte børneværelse med lige netop den farve, som barnet syntes er flot. Måske passer den blå farve lige netop til piratskibet eller til havfruen, mens den gule farve matcher med bamsen.

Møblerne fra byKlipKlap er desuden designet i et flot og minimalistisk design, der gør, at det passer ind i et hvert moderne hjem. Om værelset er småt eller stort, har ingen betydning, fordi møblernes funktionalitet gør, at de passer ind til børneværelset uanset størrelsen. Det kan være, at pladsen er træng, og der derfor er brug for et møbel, der er foldet sammen, eller hvis der er meget plads at give af, passer det udslåede møbel perfekt ind.

Et slidstærkt møbel

Ikke nok med at møblerne er designet flot og er funktionelle, så er stoffet også lavet i en kraftig og slidstærk kvalitet. Der er derfor ingen grund til bekymring, når børnene bliver sendt ind på børneværelset for at lege. Møblet kan holde til at blive foldet ud og i, og børnene kan få tiden til at gå med at lege på møblet. Der er desuden en god siddekomfort i møblerne, så børnene kan lege i timevis på værelset.

Der er mange muligheder i møblerne fra byKlipKlap, og børnene vil med stor sandsynlighed få både glæde og gavn af møblerne i mange år. Så det sværeste bliver at vælge hvilken type og farve, der passer til dit barns børneværelse.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.