Et hay bord er med til at give dit hjem stil

Hay er dansk design når det er bedst (foto streetman.dk)
Hay er dansk design når det er bedst (foto streetman.dk)

Nu om dage bliver vi overalt, hvor vi går, overlæsset med bolig magasiner og generelt billeder af forskellige rum og huse, det ene mere stilet end det andet. Det er der en god grund til, fordi hjemmet er i sær noget, som vi i dag bruger til at signalere os selv med. Selvfølgelig er der noget, som hedder mode inden for boligindretning og møbler, men først og fremmest bør man forsøge at finde sin egen personlige smag.

 

Et hay bord, gør hjemmet dit og det gør dig tryg

En af grundene til at, man bør forsøge at tilnærme sig sin egen smag inden for indretning, er som underoverskriften indikerer, nemlig at hjemmet bør være trygt. Det bør være din egen ”safe zone”, som du kan søge til, når hverdagen uden for hjemmets fire vægge bliver for hektisk. En måde at skabe et hjem på er eksempelvis ved at have et møbel, som et hay bord. Det er først og fremmest et nyligt opstået dansk designfirma, som står bag bordenes design, og de findes alle mulige slags størrelser, farver og forme. Det store udvalg og lettere klassiske udseende gør, at den først og fremmest passer ind i manges hjem. Endvidere gør diversiteten af designsene, at man kab finde et hay bord og sætte sit eget personligt præg på sit hjem.

 

Lad din stil bryde igennem rummet med et hay bord

Derudover har de forskellige borddesigns et stilet look, som tilføjer hjemmet en sans for mode. Med et bord fra det danske design firma kan du skabe dit eget rum og hjem samt blande denne individualitet med stil. Hermed er et haybord med til at give en ekstra indsprøjtning inden for hjemmets fire vægge og skabe et personligt hjem, som dine venner og veninder også vil misunde dig for.

 

Klik videre hér for at se på et hay bord

2 Comments

  1. […] Et hay bord er med til at give dit hjem stil […]

    5. januar 2016
    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.