Et nyt bruseforhæng kan give dit badeværelse nyt liv

Bruseforhæng findes i mange mønstre og farver (foto cahetu.dk)
Bruseforhæng findes i mange mønstre og farver (foto cahetu.dk)

Vores badeværelse er en del af de fleste menneskers daglige morgenrutine. Selvom vi selvfølgelig bliver vækket af den alarm, vi har sat aftenen før, så er det ofte som om, vi først rigtig vågner, når man har stået under bruserens varme vand. Netop fordi hver eneste morgen starter med et bad, så spiller et bruseforhæng en stor rolle i forhold til at gøre morgenen let og overskuelig. Mange af os har måske prøvet at skulle undvære en enkelt dag eller to, når man lige er flyttet ind, og morgenrutinen bliver meget længere på grund af vandet, der dækker hele badeværelset. Et bruseforhæng er en praktisk nødvendighed.

Et bruseforhæng er et spørgsmål om hygiejne

På trods af at vi starter alle vores morgener med en tur på badeværelset, så ser man desværre ofte, at det er blevet overset rent indretningsmæssigt. Herude er hygiejnen nemlig i fokus, og her spiller bruseforhænget også en stor rolle. Dets primære funktion går naturligvis ud på at holde vandet fra bruseren inde i brusekabinen, både fordi vand i hele badeværelset er upraktisk, men det giver også større risiko på svamp. Og netop svamp er også noget, du skal holde øje med på dit bruseforhæng, da den store fugt gør dette sted til højrisiko.

Et nyt bruseforhæng kan give nyt liv til dit badeværelse

Netop fordi hygiejnen er en topprioritet på badeværelset, bliver badeværelset tit en smule sterilt og upersonligt, fordi det er indrettet med en praktisk og let rengøring for øje. Ofte skal der dog ikke ret meget til, og et flot bruseforhæng kan gøre en verden til forskel. Ved at vælge en udgave i en flot farve eller et sjovt mønster, kan du give dit badeværelse en smule personlighed og liv, så du også bliver glad, når du træder ind i dette rum som det første hver morgen.

 

Se det store udvalg af bruseforhæng her

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.