Få råd og vejledning til jeres drømme om altaner

Få dig en altan og indret din egen byhave (foto: www.minaltan.dk)
Få dig en altan og indret din egen byhave (foto: www.minaltan.dk)

Det kan være svært, at sige hvor drømmen om altaner starter. Det kan være fordi, at man har købt sig en villa og hertil ønsker, at få installeret en altan. Det kan også være fordi, at man er en del af en andelsboligforening og hertil har bestyrelsens medlemmer luftet idéen om, at få installeret altaner. Det kan også være fordi, at man er blevet medlem af en ejendomsforening, fordi at man har købt en lejlighed, og hertil er der et ønske i denne forening om at få installeret altaner.

 

Mulighed for en have i højden

Drømmen og ønsket om at få installeret altaner kan altså komme mange steder fra. Men der er også mange, som måske ikke tør, at springe ud i projektet fordi, at de færreste ved hvordan processen kommer til at foregå. Men typisk vil det være sådan, at man først og fremmest skal kende til sin bys samt kommunes regler for altaner. Hvis man eksempelvis bor på Frederiksberg i København, er der nogle bestemte regler og retningslinjer for, hvordan altanerne skal se ud. Hertil er der også nogle gange bestemte regler for, hvordan altanerne skal se ud, hvis man bor i en fredet ejendom. Få derfor styr på, hvad reglerne er ved din ejendom. Når du eller eller I kender til jeres ejendoms og kommunes regler vedrørende altaner, kan I efterfølgende kontakte en fagperson eller et firma, som er specialiseret i, at installere altaner.

 

Få styr på processen ved at få installeret altaner

Disse fagpersoner vil typisk komme ud til din bolig og se på hvordan jeres altaner ville kunne se ud. Disse fagpersoner vil typisk også hertil forklare jer hvordan hele processen vil komme til at fungere. Samt give jer et bud på, hvad sådan en proces vil komme til at koste. Så inden I eller du kaster jer over jeres kommende altan-proces er det en god idé, at gøre sig lidt research omkring processen samt økonomien.

 

Se et stort udvalg af altaner her: www.minaltan.dk

 

Klik også herind forbi:

Skab en hyggelig atmosfære med fine lysestager

Vinreoler kan blive en flot del af din kreative indretning

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.