Find de helt perfekte vinreoler til din vinsamling

En vinreol er hyggelig og praktisk (foto traevarer.dk)
En vinreol er hyggelig og praktisk (foto traevarer.dk)

Du er måske stor vinentusiast og har brugt en del tid på at opbygge din samling. Du ved måske en masse om alt inden for feltet, lige fra druesorter til gode årgange. Det kan også være, at du ikke er den største vindkender, men alligevel har en mere beskeden, men god samling af vine i hjemmet. Du ved måske ikke alt om alle vintyper, men kender til nogle få, udsøgte vine, som du holder af at have stående i hjemmet, hvis nu en særlig lejlighed skulle byde sig. Lige meget hvad bør en hver vinsamler med respekt for sig selv investere i nogle gode vinreoler.

Opbevar din vin bedst muligt i vinreoler

Hvis man holder af at have nogle vinflasker stående, så ved man også, at de nemt kan fylde en del. Vinkasser er ikke altid lige kønne, så det er her, at vinreoler kommer ind i billedet. Vinreoler findes i alle former, farver og designs, så der er helt sikkert nogle, der passer til din personlige smag. Vinreoler findes i forskellige materialer: lige fra træ til metal. Om du er til et strømlinet design i stål eller mere til en robust reol i træ, er der helt sikkert en vinreol til dig.

Med vinreoler tager vinen sig bedre ud

En vinreol kan være både lang eller kort. Hvis du ikke har et kæmpe vinlager, kan du sagtens få en lille vinreol, der kan stå ovenpå dit køleskab eller lignende. På den måde kan du hurtigt række ud efter en god årgang, når du har gæster eller står og laver mad. Hvis du opbevarer flere vine i hjemmet, findes der også vinreol-systemer til et lager, så de kan stå langs væggene. Når flaskerne står snorlige i en vinreol, tager de sig helt sikkert bedre ud, og samtidig kan du danne dig et godt overblik og inddele flaskerne i systemer.

Klik her for mange vinreoler

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.