Find den helt rigtige pedalspand i det store udvalg

Med en affaldsspand og poser kommer der orden på arbejdsmiljøet (foto: kontorting.dk)
Med en affaldsspand og poser kommer der orden på arbejdsmiljøet (foto: kontorting.dk)

I sortimentet finder du et bredt udvalg af forskellige typer af pedalspande. De varierer i størrelse, farver, form, funktionalitet, design og prisklasse, så mon ikke også der er én, der passer til lige netop dit behov?

 

Lille og praktisk pedalspand

I kategorien af små pedalspande til brug på for eksempel badeværelser, finder du et lille udvalg, der veksler i størrelse, farve, design og pris. De små pedalspande fås med en kapacitet på henholdsvis 3 og 5 liter. Farverne er enten helt hvid eller i flot blankt rustfrit stål. Begge med en lille hank for, at man let kan flytte rundt på den samt en lille praktisk pedal, så man kan åbne låget med brug af sin fod. Pedalspande i mellemstørrelser kan både bruges på badeværelser, i puslerum eller i små spisekøkkener, opholdsrum eller kontorer. De fås med en kapacitet på henholdsvis 12 og 20 liter, i variationerne; hvid, blankt rustfrit stål, mat børstet stål og sort.

 

Store pedalspande

Er ikke engang en 20 liters pedalspand, nok til at kunne håndtere behovet, så kan de helt store modeller anbefales. Disse fhar en kapacitet på henholdsvis 30 og 40 liter og kommer i variationerne; hvid, blankt rustfrit stål, mat børstet stål og sort. Her er der tale om nogle meget store pedalspande, som vil passe perfekt til et større område, hvor der skal være let tilgang til skrald. Det kan for eksempel vis være et personalekøkken, biograftoiletter, kontorområder eller lignende. Alle pedalspandende har afrundede kanter for at give den mest behagelige håndtering. En af de pedalspande med en kapacitet på 40 liter, har dog et bølget låg, her er der nemlig også lagt ekstra vægt på æstetik og udtryk.

 

Find din pedalspand her

 

Se også:

Derfor er det en god idé med en sæbedispenser med sensor til kontoret

Få den rette aflastning med fodstøtter

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.