Find en komfortabel og funktionel seng til dig selv

Der kan være mange gode årsager til, at man skal finde en seng efter sin egen fysik. For det første er det fordi, at vi ikke er ens alle sammen.

Find den bedste seng til dine behov foto dunlopillodk
Find den bedste seng til dine behov (foto: dunlopillo.dk)

Vi har hver især nogle skavanker eller præferencer, når det kommer til hvordan vi ligger bedst i vores seng. Så hvad der fungerer for din partner, fungerer ikke nødvendigvis for dig. Så når du skal ud og finde din kommende seng, skal du naturligvis tage udgangspunkt i dig selv. Og hvad du har det bedst med. Du skal altså med andre ord finde den seng, som giver dig mest komfort samt støtte til din krop.

 

En seng holder cirka 10 år, sov godt i en ny seng

Hvis du tager udgangspunkt i dig selv, er der nemlig større sandsynlighed for at du finder den seng, som du kommer til at ligge bedst i om natten. Derfor må du kortlægge dine behov for din seng. Ud fra dine egne præferencer. Og dermed finde den seng, som imødekommer dine individuelle behov på den bedste måde. Så når du skal ud og finde din kommende seng, skal du først og fremmest kende dine behov. Og derefter finde den seng, som imødekommer disse. Når du skal kortlægge dine behov, skal du finde ud af, hvordan du ligger bedst i din seng. Det kan eksempelvis være, at du er allergisk og dermed skal finde en seng, som er allergivenlig.

 

Find en seng som imødekommer dine individuelle behov

Det kan eksempelvis være, at du har urolige ben om natten, og derfor skal finde en seng som kan imødekomme dette. Eksempelvis en elevationsseng, hvor du kan hæve fodenden. Det kan også være, at du har en dårlig eller sensitiv ryg og derfor skal finde en seng, som kan imødekommer dette behov på en komfortabel måde. Det kan også være, at du har et behov for, at din seng er meget lav. Hvis du eksempelvis har svært ved, at komme op i høje senge grundet din fysik. Så skal du naturligvis finde en seng, som imødekommer dette behov. Når du kortlægger og kender dine behov, kan du bedre finde en seng, som imødekommer dine individuelle behov.

 

Se et stort udvalg af seng her

 

Kig videre i disse indlæg:

Gode hovedpuder er med til at gøre natten behagelig

Skal dit barns værelse indrettes. Find den rigtige børneseng

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.