Find en lækker bænk til badeværelse lige her

Få mere plads med en bænk på badeværelset foto traevarerdk
Få mere plads med en bænk på badeværelset (foto: traevarer.dk)

Rummene i vores hjem har det med at udvikle sig igennem årene. For halvtreds år siden begyndte man at lave opholdsrum, som blev forbundet med køkkenet og skabte det køkkenalrum, som mange i dag gerne vil have, når man skal bygge hus eller bygge om. Soveværelset har også været igennem en større forvandling. Hvor det før var forbeholdt søvn det meste af tiden, så er det i dag blevet et opholdsrum, hvor tv, tablet og elevationssenge er med til at skabe et nyt rum, som man kan bruge til andet end søvn.

 

Få ekstra afsætningsplads

Det samme er også sket med vores badeværelser. For mange har badeværelset i mange år været et praktisk sted, hvor tingene skulle være funktionelle og nemme at holde rene og sterile. Derfor har man ofte brugt fliser og stål som primære materialer, men ligesom med de andre rum kommer der nogle gange forskellige moder ind i badeværelset. Tilbage i tresserne og halvfjerdserne var en sauna det hotteste, man kunne have i sit hjem. Derfor blev der i flere hjem bygget badeværelser med sauna. Samtidig, så kom bidetet også ind i de danske badeværelser, efter man blev inspireret af de sydeuropæiske lande.

 

Nu skal bænken skal tilbage i badeværelset

I dag prøver mange boligejere igen at finde frem til en større wellness-fornemmelse på deres badeværelser, som man kender det fra spaophold. Derfor er danskerne i højere grad begyndt at forlade stilen fra tierne, hvor det koksgrå, sorte og sterile look nu bliver erstattet af en mere varm og imødekommende stil. Nu skal vi have træmøblerne ind på badeværelserne. Der skal duftlys på vasken, duftpinde i vindueskarmen og sammenrullede håndklæder oppe på en åben hylde fremfor at de er gemt væk inde i skabet. Samtidig så er den klassiske taburet erstattet med en lækker bænk i træ. På nettet findes der en masse gode inspirationsbilleder af forskellige stile til dit badeværelse.

 

Find for eksempel bænk til badeværelset her

 

Se også:

Med vitrineskabe får du plads til mere. Se bare her

Juniorsenge tilbyder børn restituering og afslapning

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.