Find inspiration til indretning af din altan

Få dig en altan og indret din egen byhave (foto: www.minaltan.dk)

Altaner kan bruges til mange aktiviteter, og der er mange måde at indrette dem på. Du kan eksempelvis indrette din altan med masser af planter og krydderurter, eller du kan køre en mere minimalistisk stil med et par stole og et lille bord. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du står overfor at skulle have anlagt en ny altan, kan du desuden vælge de materialer og designs, der passer bedst til den måde, du ønsker at indrette din altan på.

 

Vælg den rigtige altan

Hvis du ønsker at anlægge en ny altan i en bolig, skal du ofte først søge om tilladelse til det. Hvis du ikke kan få tilladelse til at få en rigtig altan, kan du i stedet ofte få lov til at anlægge en fransk altan. En fransk altan giver ikke meget udendørsplads, men til gengæld giver den mere lys i din bolig, og du kan også indrette den med altankasser. Derudover fås altaner i mange forskellige størrelser, designs og materialer. Derfor er det en god ide at undersøge de forskellige muligheder, inden du beslutter dig for, hvordan din altan skal se ud. Du kan eksempelvis få altaner af glas, af galvaniseret stål eller af beton, så det er en god ide at overveje, hvad der passer bedst til din bolig.

 

Spørg fagfolk til råds

Hvis du er i tvivl om, hvor stor din altan skal være, eller hvilke materialer den skal bestå af, kan du altid spørge fagfolk til råd. De har stor erfaring og kendskab til produkterne og kan derfor hjælpe dig med at få den altan, der passer bedst til dine ønsker og din bolig.

 

For at få mere inspiration se et stort udvalg af altaner her.

 

Læs videre i disse indlæg:

Smukke og smarte stålaltaner til hus eller lejlighed

Find din nye helt egen altan ved at se på flotte altan inspirationer

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.