Giv dit barn den bedste højstol i dag

Højstolen som vi kender den (foto traevarer.dk)
Højstolen som vi kender den (foto traevarer.dk)

Det kan være meget individuelt, hvornår dit barn skal begynde at sidde i en højstol. Det kommer nemlig blandt andet an på, hvor stiv dit barn er i ryggen. Men som en hovedregel, kan du bruge en højstol fra seksårs alderen. Hvis du er i tvivl om, hvor stiv dit barn er i ryggen, kan du tage en snak med en sundhedsplejerske. På den måde kan de give dig professionel vejledning. Men en højstol er rigtig god til dit barn af flere årsager. For det første er den med til, at opdrage dit barn til at sidde ved bordet.

 

Tilpas hjemmet til de mindste

På den måde vænner du den langsomt til hvad den kan forvente senere hen i livet. På samme måde er det en god måde, at sørge for, at maden kommer ordentligt ned i barnet. Når dit barn sidder i en ordentlig højstol, sidder den nemlig oprejst og er derfor næsten forhindret i at få sin mad galt i halsen. Når dit barn sidder i højstol, er den på samme tid med til at træne sine rygmuskler. Det kan altså være en rigtig god beslutning, at anskaffe en højstol til dit barn. Både for den opdragende effekt og for dens fysik.

 

En højstol er en måde at opdrage dit barn til at sidde ved spisebordet

Der er altså en væsentlig faktor ved at bruge en højstol. Og dette er det opdragende aspekt. Det er nemlig en god idé, at lære dit barn, at man sidder ved spisebordet og spiser. Dette er også bedst for dit barns fysik. For når det er en baby, har den ikke en særlig stiv ryg. Men det kan du hjælpe den med at træne stille og roligt. Eksempelvis ved at placere dit barn i en højstol. Dette er nemlig med til at gøre dit barns ryg gradvis stivere. Det er også med til, at træne den i at sidde i andet end vugge. Den får altså brugt sin fysik på en hel anerledes måde, når den sidder i en højstol. Den skal også på samme måde holde sit eget hoved oppe og sine hænder oppe. Det er altså både godt for dit barns fysik, at sidde i en højstol. På samme til er det også opdragende for dit barn, at sidde i en højstol.

 

Se et stort udvalg af højstol på nettet

 

Læs også

En opslagstavle er altid nyttig

Med vitrineskabe får du plads til mere. Se bare her

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.