Giv dit hjem stil og historie med det klassiske vitrineskab

Du kan opbevare og udstille (foto traevarer.dk)
Du kan opbevare og udstille (foto traevarer.dk)

Et vitrineskab er et ældgammelt møbel, der i 1800-tallet vandt popularitet igen. Helt hvor langt tilbage skabet stammer er svært at vide, men det har uden tvivl været et prestigemøbel, som stammer langt tilbage. Vitrineskabet er i sin klassiske forstand et skab med glas-vinduer i lågerne, således man kan se ind til de ting, der står i skabet. Ikke alene har de helt gamle vitrineskabe været smukt udsmykket med mange krummelurer og dekorationer, der har også stået fint porcelæn og andre ting inde i skabene, så gæster kunne se de mange fine og dyre ting, som værten ejede.

 

Med plads til nips eller service

Helt så opstyltede er vitrineskabe dog ikke i dag. De fås i mange versioner og også i nogle helt enkle og moderne versioner, som passer ind i nutidens hjem. Om du vælger et vitrineskab med et gammel look eller et moderne et, så har du alligevel historien, som møblet bærer og det giver et stil til din indretning.

 

Moderne eller klassisk vitrineskab

Det klassiske vitrineskab er som nævn et med flere krummelurer. Det er ofte i træ og fås både i mørk og lyse versioner og træsorter. Du kan også vælge nogle mere moderne versioner. Her fås de i alle farver og tænkelige versioner. Et popilært moderne vitrineskabe er et højt og smalt skab med indbygget lys og store glaslåget. Denne type skab bruges ofte til at udstille fine vaser eller andre ting i. Du finder vitrineskabe mange steder. Et godt sted at kigge, hvis du gerne vil have et vitrineskab i træ er hos en trævarerbutik. Her kan du med fordel søge på nettet. Her kan du både spare penge og også få leveret møblerne nemt lige til din dør. Du kan eksempelvis finde vitrineskabe hos Trævarer. De forhandler forskellige versioner, men mest de klassisk og enkelte moderne vitrineskabe.

Find dem på www.traevarer.dk.

 

Læs også:

Juniorsenge tilbyder børn restituering og afslapning

Få hyggen tilbage i hjemmet med flotte bloklys på tilbud

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.