Hay Bella sofabord – sofaborde med mange muligheder

Dit nye sofabord? (foto cahetu.com)
Dit nye sofabord? (foto cahetu.com)

Stuen er et af de rum der bruges aller mest i hjemmet – både når familien skal nyde hyggelige stunder selv, men også når der er gæster og større sammenkomster i hjemmet. Derfor skal der være mulighed for at tilpasse indretningen efter både antal og stemning. Store, tunge møbler er derfor ikke at foretrække i stuen, da man helst vil undgå at fiksere anvendelses mulighederne.

Derimod giver lette, enkle møbler mulighed for at rykke rundt når een bliver til flere, og flere til mange, og bordene derfor skal kunne have forskellige positioner, alt efter hvor de giver bedst mening. Det er optimalt at have borde der kan elegant kan stå sammen, eller splittes, så der hverken behøver gåes på kompromis med bordplads eller placering. Så er der sikret bordplads til alles glas, og hvad der ellers skal nydes, uden at rummet fremstår rodet eller tilfældigt indrettet.

Glæden ved elegance

Det simple og overskuelige look i indretningen vinder stadig stærkere indpas, særligt i den nordiske indretning, hvor fokus er centreret om kvalitets materialer og enkle udtryk, der giver både rum og plads til at tilføre personlige detaljer. Intet er tilfældigt, men det behøver ikke betyde stringent minimalisme – balancen kommer til udtryk i de nordiske lyse farver og bløde kanter, hvor rene linjer giver en rolig atmosfære der lader både rummet og møbelet stå flot frem.

Sofaborde som findes i forskellige størrelser og farver gør det let at finde frem til den rigtige løsning, hvad enten ét skal stå for sig selv eller størrelserne skal mixes, og give flotte niveau-forskelle i stuen. Så passer sofabordet også, ligegyldigt om det skal stå med sofaen, lænestolen eller noget helt tredje. Samtidig er der god mulighed for at bruge bordet i andre rum – for eksempel som serveringsbord – og på den måde skabe sammenhæng i indretningen.

Her finder du dit Hay Bella sofabord

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.