HAY borde skaber boligen og hjemmet

Et bord fra Hay (foto cahetu.com)
Et bord fra Hay (foto cahetu.com)

Der er mange ting der skaber et hjem, men en væsentlig faktor er indretningen. Om det er vintage-stilen, eller den minimalistiske stil er foretrækkes, ender hver stil med hvert deres udtryk. De møbler der står i hjemmet, er måden mange danskere udtrykker sig på og møblerne symboliserer, hvordan ejeren formentlig vil opfattes. For at skabe et hjem, der er behageligt, skaber man et billede af sin personlighed, og fylder derfor hjemmet op med møbler, der betyder noget. Disse møbler kan også være så mærkante, at de viser sig selv frem. Et af disse møbler kunne f.eks. være et HAY bord. Det skaber et image for sig selv, men kan også passe ind mange forskellige stile.

HAY bord = designklassiker

Det mange anvendelsesmuligheder har stor betydning for HAY borde, som både er praktisk og modernistisk. Dette gør, at den kan være det rette bord for mange. I tiden er det blevet meget oppe, at ting har flere funktioner og det udtryk, hár disse borde. Da der er taget udgangspunkt i den praktiske bakke, som så er blevet gjort blot mere praktisk, er bordene endt ud som nye moderne designklassikere.

Bordet der passer i enhver stue

HAY bordene kan fås i en række modeller og farver, for at der er en der passer til enhver smag. Alle disse modeller kan dog også fås i sort og hvid, for at holde fast i den originale elegance. Der er et HAY bord for alle smage, og dermed skal man blot bestemme sig for, hvilket der passer hjem til sin egen stue og dermed passer med, sin egen personlige stil. Om det er i stuen, soveværelset eller hvor der nu lige mangler det ekstra, så kan et HAY bord bidrage med lige det der mangler. Et bord kan være med til at bestemme retning for hele indretningen. Det kan specielt et HAY bord.

Se et udvalg af HAY borde

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.