Læs hvordan du kan indrette med halvhøj junior seng

En god børneseng er utroligt vigtig (foto traevarer.dk)
En god børneseng er utroligt vigtig (foto: traevarer.dk)

Når du skal lave børneværelset, så er sengen helt uundgåeligt et helt centralt møbel. Det er vigtigt både fordi, det er der, dit barn skal sove og fordi, det bare er et stort møbel. Derfor kan man lige så godt prøve at tænke sengen ind i selve indretningen på en kreativ måde. Brug sengen som et aktiv for værelset i stedet for en udfordring. En måde at gøre det lidt lettere for dig og lidt sjovere for dit barn, er ved at vælge en halvhøj junior seng. En halvhøj seng er lavere end hvis du vælger en køjeseng.

 

En hyggekrog til dit barn

Og så har du også den store gevinst, at rummet under sengen ikke blot er en anden seng, men netop et rum! Det betyder, at det rum, hvor sengen ellers ville have optaget plads er frit. Derfor får man pludselig nogle andre muligheder med indretningen, end hvis du blot vælger en almindelig lav junior seng. Børn elsker huler og som os voksne har børn også brug for privatliv og noget, som bare er deres. Har kan du bruge rummet under den halvhøje seng til at skabe netop sådan en hule. Du kan med fordel tage udgangspunkt i, hvad dit barn interesserer sig for. Det kan også være, at du har to børn, som måske deler deres værelse.

 

En kvalitetsseng er vigtig – vi bruger meget tid på at sove

Her kan det være en rigtig god idé, at børnene hver især føler, at de har noget, som kun er deres og hvor de kan invitere ind, hvis og når de selv har lyst. Du kan således skabe en hyggekrog for netop dit barn. Du kan vælge at indrette rummet med lamper eller måske nogle hyggelige lyskæder, der skaber et varmt lys, og som kan sluttes, hvis der skal være endnu mere hulestemning. Lyset under sengen kan også fungere som en natlampe, hvis dit barn ikke kan lide at sove i helt mørke. Det kan på den måde skabe en tryghed i rummet, som kan være alt afgørende for, hvordan dit barn har det med at sove på sit eget værelse.

 

Du kan finde et stort udvalg af halvhøje senge herfra

 

Kig videre herinde:

Vinreoler kan blive en flot del af din kreative indretning

Skab et overblik med en cd opbevaring

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.