Magnetisk glastavle

Gør det lettere at huske (foto kontorting.dk)
Gør det lettere at huske (foto kontorting.dk)

Som moderne kernefamilie kender vi alle hvordan tingene nogle gange løber over ende med en og al overskud samt energi pludselig er forsvundet i hverdagens travlhed. Hvad enten du er enlig forældre, eller samlevende har vi alle prøvet at være i en periode hvor man ikke kan overskue hverdagen, når både børnene skal hentes eller køres, maden skal handles og laves og jobbet samt familietiden skal passes. Når vi finder os selv i disse situationer, kan det ofte skyldes manglende struktur på hverdagen og mangel på planlægning, hvilket kan resultere i et bristende overblik.

 

I en travl hverdag hjælper en glastavle

En måde at afhjælpe dette, kan være at implementere en fælles familie planlægger i form af en magnetisk glastavle. En magnetisk glastavle fungerer som en fælles huskeseddel, kalender, opslagstavle etc., der kan lette en smule af presset, når travlheden sætter ind i hverdagen. Den magnetiske glastavle giver familien mulighed for at efterlade små beskeder til hinanden, så der f.eks. ikke hersker tvivl om hvem der skal tømme opvaskemaskinen, hvem der skal handle ind, og hvem der henter børnene efter skole etc. En magnetisk glastavle er uden tvivl med til at få hverdagen til at glide lidt nemmere.

 

Magnetisk glastavle i flot design

Som nævnt er en magnetisk glastavle ideel som familien opslagstavle, hvorfor man ofte vil vælge at hænge den i husets køkken, hvis den er til fælles brug. Den magnetiske glastavle fås ofte i flot design, der passer ind i de fleste hjem. Den er nem at hænge op og praktisk at bruge, og den kan fås med tilhørende magneter samt marker, der giver mulighed for at hænge ting op på tavlen, samt at skrive beskeder, der blot kan fjernes med en klud.

Hvis du allerede har investeret i en magnetisk glastavle til familien, kan den ligeså være praktisk til brug på kontoret eller arbejdspladsen, som en dekorativ og smart måde at synliggøre kontorets aktiviteter.

 

Bestil magnetisk glastavle hos kontorting.dk

 

Læs også her:

Sørg for rene hænder derhjemme og på jobbet med en sæbedispenser

Forseglede cellofanposer giver professionelt look til ting

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.