Oplev den ultimative komfort, som elevationssenge kan give

Find den bedste seng til dine behov foto dunlopillodk
Find den bedste seng til dine behov (foto: dunlopillo.dk)

I sortimentet finder du et bredt udvalg af elevationssenge af højeste kvalitet og kaliber. Fælles for alle elevationssengene er at de alle har fokus på at yde den bedst mulige komfort, støtte og aflastning for din krop. Elevationssengene varierer i deres funktioner og opbygning, men den samme høje kvalitet finder du ved alle. Alle sengene har en madras fremstillet af naturlatex med 7 indbyggede komfortzoner, som sikrer dig den bedste liggekomfort. Sengerammen er af fyrretræ og er polstret med 3D-tekstil for ekstra holdbarhed.

 

Flere modeller af elevationssenge

Alle de bevægelige metaldele er opbygget således, at de giver lydløs elevation og ekstra stabilitet. Serien af Basic + 3D elevationssenge findes i tre varianter. ”Elevation” og ”Deluxe” har 39 ophængte lameller i elevationsbunden, som resulterer i flere støttepunkter. Betrækket er ydermere vaskbart og derfor også let at vedligeholde. ”Deluxe” kan fås med madras med tre hårdheder. ”Box” serien har en madras med en 16cm dyb vendbar latexkerne, hvilket forlænger sengens levetid drastisk. Selve stellet har en mindre hældning ved fødderne, hvilket bevirker en bedre blodcirkulation ved hvile. Serien af Selection elevationssenge varierer ligeledes i design og funktionalitet. ”Selection 310” og ”Deluxe” har ligeledes 39 ophængte lameller i elevationsbunden samt en madras i forskellige hårdheder.

 

Læs om modellerne på nettet

”Deluxe” har et ekstra integreret nakkeløft i madrassen, som sikreer optimal siddekomfort. ”Selection 310” har indbygget justerbart lænde- og skulderzoner, for individuel komfort.Den 18cm indbyggede vendbare latexkerne i madrassen, sikrer en lang levetid. ”Selection 410” adskiller sig i design og funktion. Det er en elegant og smuk boxelevationsseng med fokus på et særpræget æstetisk design. Sengen tilbyder en optimal komfort med flere individuelle komfortzoner, integreret nakkeløft og madras med forskellige hårdheder.

 

 

Læs mere om alle elevationssenge i serien her

 

Kig også herinde:

Organiser din vinsamling i en vinreol

Små historier og fortællinger lader sig fortælle i en plakat

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.