Organiser din vinsamling i en vinreol

En vinreol er hyggelig og praktisk (foto traevarer.dk)
En vinreol er hyggelig og praktisk (foto traevarer.dk)

Måske går du – ligesom så mange andre mennesker – op i gode vine. Der er forskel på grader af entusiasme: nogle mennesker går mere op i druesorter og gode årgange end andre. Lige meget hvor meget du går op i vin, har du sikkert altid et par gode flasker stående i hjemmet. På den måde kan du altid hive en god flaske frem ved en særlig lejlighed. Som bekendt kan vinflasker hurtigt fylde en del i hjemmet, og vinkasser kan hurtigt se rodede ud. Du kan let og hurtigt skabe overblik over dine vine med en vinreol, hvori dine vine også vil tage sig godt ud.

Skab overblik og system i en vinreol

I en vinreol kan du opbevare din vin og let skabe et overblik over de forskellige flasker. På den måde kan du hurtigt og let hive en god årgang ned, når du får gæster eller ved en festlig lejlighed. Har du mange vine i hjemmet, kan det være, at du har dedikeret et helt (kælder)rum til det røde guld. I så fald bør du se nærmere på hele vinreolsystemer, der kan stå langs væggene i et rum, så de ikke optager for meget plads. Med disse vinreoler kan du sortere vinene, så de er placerede alt efter årgange eller druesorter.

Find en vinreol, der passer til netop din vinsamling

Hvis ikke du har et kæmpe vinlager, men bare nogle få, gode flasker, kan du købe en lille vinreol, der for eksempel kan stå over dit køleskab. Så har du altid vinen i nærheden, når du laver mad eller får fint besøg. Din vin tager sig også meget bedre ud, når den er placeret ordentligt i en vinreol. Vinreoler fås i materialer som træ og stål, så det er bare med at finde en reol, der passer ind i dit hjem.

 

Find den rette vinreol her

 

Læs også

HAY borde skaber boligen og hjemmet

Et hay bord er med til at give dit hjem stil

 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.