Sæt små reoler op og få styr på dine ting

reol med skuffer traevarerdk
En reol med skuffer har flere fordele (foto: traevarer.dk)

Små reoler kan både fås som svævereoler og til at stille på jorden. Oftest kommer reolerne med mulighed for begge dele, så du ikke behøver at tage stilling til, om du vil have dem stående på jorden altid eller altid vil have hængt dem op på væggen. Denne fleksibilitet er god for dig, der flytter eller godt kan lide at flytte rundt. Små reoler kan være gode til mange ting.

 

Få overblik over vigtige sager og småting

Du kan sætte små reoler op, fordi der ikke er plads til store reoler og du kan stille små reoler på eksempelvis et børneværelse, for at give noget, som barnet er i højde med. En reol er i den klassiske forstand et møbel med hylder, med du kan få små reoler med både skuffe og lågsystemer, så du kan gemme nogle ting væk. Den vigtigste pointe med at få et par små reoler er at du kan få styr på dine ting. Alle de ting, der ligger og flyder på borde og stole kan nu for en plads, og du kan måske endda få lidt mere styr på, hvad du har og hvor det er.

 

Brug små reoler i hele huset

Du kan bruge små reoler i køkkenet til de ting, der ikke ser så rodede ud, at de skal ind i skab og samtidig er ting, du jævnligt skal bruge. En smart måde til at undgå, at tingene ser rodet ud, er at stille eksempelvis poser med mel, sukker og den billige olie ind i et skab og lade flotte bøtter med kaffe og müsli stå fremme med eksempelvis dine glas. Du kan også bruge små reoler i som senge borde. Hvis det er knap med pladsen, hænger du dem bare op ved siden af din seng. Ved at hænge dem op, kommer værelset ikke til at se så kompakt ud.

 

Find små reoler på www.traevarer.dk.

 

 

Læs mere:

Et hay bord er med til at give dit hjem stil

Vitrineskabe har glaslåger og er ideelle til opbevaring

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.