Små historier og fortællinger lader sig fortælle i en plakat

Køb nogle flotte plakater (foto cahetu.com)
Køb nogle flotte plakater (foto cahetu.com)

Et hjem med en plakat er ikke noget at kimse af. Det er lidt som om, at det bliver bare en smule hyggeligere at være derhjemme, når man først har fået sig indrettet sig efter sin smag. Alle har forskellig smag, og alle har deres egne foretrukne udtryk. Det er det, der adskiller os og gør os specielle som mennesker. Det er netop også det, der altid gør det til noget specielt at komme hjem til sig selv. Her ved man nemlig, at man alene har stået for indretningen. Det kan være lidt som at se sig selv i en spejlning.

En hjemlig spejlning

Hjemmet er egentlig lidt en spejlning af os og af os selv. På den måde er det altid en personlig oplevelse at være derhjemme eller være som gæst hos nogle bekendte. Hjemmet er med til at tilbyde udtryk, der kan være rammesættende for den behagelige og rolige eftermiddag. En plakat udtrykker æstetik og stil, en plakat udtrykker noget dybt personligt men samtidig også noget fundamentalt ens. Mennesker mødes over erfaringer og oplevelser, man kommer hinanden ved, når man bevæger sig på en fælles referenceramme af farver, billeder og følelser. En plakat kan være med til at sætte rammerne for et fællesskab i hjemmet. Et fællesskab som bevæger sig på tværs af mennesker og baggrunde.

Det fælles og det personlige

Hjemmet skal på en eller anden måde være det, som er ens eget private sfære med plads til at kunne rumme et fælles sted. Det hyggelige hjem er det, som forbinder, det som forbinder mennesker og familier. Plakat, dekorationer og alt inventaret står der ikke kun for blikkets skyld. Det er meningen, at det skal gøre indtryk. At det skal kunne fortælle små historier. Historier uden morale, men med stort indhold. En plakat skaber stemning, ro og hygge i hjemmet.

Se på en flot plakat hos Cahetu

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.