Vinreol i træ

En vinreol (foto traevarer.dk)
En vinreol (foto traevarer.dk)

Det er blevet meget moderne at have en vinreol. Man ser dem i de flestes hjem, og hvis man ikke har en, så savner man den. Det gælder i hvert fald for de fleste. For udover at være et flot møbel, der giver din dagligstue eller spisestue en ekstra æstetisk værdi, så er en vinreol et praktisk møbel. For hvor mange af os har ikke prøvet eller udlever en nuværende tilstand af ”find flasken”, fordi man ikke har ét sted, hvor man gemmer sine vine? Så har man to oven på køkkenskabet, som man skal kravle op efter, når det er; og så har man et par flasker stående i nogle forskellige skabe, som man altid skal lede efter, når det er. Og hvor var det nu, man lagde den helt specielle Valpolicella, som man havde fået i værtgave? Det er en rodet tilstand at udsætte sig selv for, især når det kan gøres meget enkelt med en vinreol.

Flot og praktisk vinreol

Med en vinreol, så får man styr på sine vine og kan ovenikøbet få æstetisk fornøjelse ud af dem, hvad man jo ikke får, når de roder og er gemt væk. En sand æstetisk fornøjelse får man altid af møbler og andet, der er lavet af træ. Træ emmer varme og virker indbydende på en hel anden måde end andre materialer. Mange moderne materialer – altså ikke klassiske, virker desuden ret kolde og kan hurtigt tage ’sjælen’ ud af de vine, de opbevarer.
Man kan få en vinreol i alverdens forskellige smukke træsorter. Det handler bare om at tage et kig på det rum, hvor den skal være og herudfra vurdere hvilken sort, man synes, ville passe bedst ind. Når beslutningen er taget og man har fundet en ny, fin vinreol i træ, kan man endelig få samling på flaskerne og nyde den æstetiske merværdi, den pågældende vinreol tilføjer rummet.

Find en smuk vinreol i træ herinde

 

Læs også

Et hay bord er med til at give dit hjem stil

Vitrineskabe har glaslåger og er ideelle til opbevaring

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.