Vissevasse webshop tilbyder ting til væggene

En Vissevasse plakat (foto cahetu.dk)
En Vissevasse plakat (foto cahetu.dk)

Det er dejligt at have et hjem man trives i. Følelsen af at nyde indretningen i ens hjem, og føle man er i balance, når man opholder sig der, er helt unik og efterstræbelsesværdig. Det kommer dog ikke af sig selv. Man er nødt til at være tro mod sin egen smag, og ikke forfalde til at gøre hvad der er rigtigt ifølge diverse eksperter, livsstilsprogrammer og boligmagasiner. Der er naturligvis megen god inspiration at hente, men hvis man ikke har sig selv med i det, kan man hurtigt blive fremmedgjort i sit eget hjem. Sker dette opnår man netop ikke den ro og fred man kan opleve, hvis man har indrettet sig sådan, som man selv bedst kan lide det.

Blandt stilarter

Et god idé når man indretter sig, er at blande forskellige stilarter og møbler med hinanden. Man kan for eksempel blande både moderne designmøbler med arvestykker og loppemarkedsfund. På den måde er der både plads til det nye og strømlinede look, såvel som møbler der har affektionsværdi eller måske fortæller en sjov historie. Det giver en god effekt, når der er plads til det hele i hjemmet.

Pynt væggene

En anden måde man kan skabe sig et dejligt personligt hjem, er ved at hænge forskellige ting op på sine vægge. Det skaber hurtigt et mere varmt og atmosfærisk hjem, når væggene ikke bare står tomme og hvide hen. Mange der hænger ting op for første gang, får en følelse af, at et rum pludselig synes større, lige så snart der er kommet noget op på væggene. Man kan hænge alt fra malerier, billeder, fotografier og plakater op. Det sådan set kun fantasien der sætter grænser. Det vigtigste er, at man kan lide udseendet af de ting man hænger op, og nyder at se på dem hver dag.

Gå til http://vissevasse.biz

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.