Vitrineskabe, der passer ind i resten af husets indretning

Du kan opbevare og udstille (foto traevarer.dk)
Du kan opbevare og udstille (foto: traevarer.dk)

En ting, man aldrig kan få for meget af i sin bolig, er opbevaring, men hvad nu hvis man ikke har lyst til at gemme sine ejendele væk, men i stedet vise dem frem? Det problem kan løses ved at anskaffe sig et vitrineskab. Et vitrineskab er nemlig et møbel med glaslåger, som er designet til både at være et opbevaringsmøbel og et fremvisningsmøbel. Glaslågerne sørger nemlig for, at dine pæne glas, det flotte porcelæn eller andet nips kan blive vist frem, mens det samtidigt er skærmet af. Hvis du ikke ønsker, at andre personer skal kunne se ind i skabet, er det muligt at få fyldningslåger dertil, som skjuler skabets indhold.

 

Vitrineskabe fås i mange forskellige modeller

Det kan føles som en uoverskuelig opgave at skulle indrette sit hjem; alle møbler og alt interiør skal passe sammen, men det skal samtidig være praktisk. Som sagt er vitrineskabet et praktisk møbel, men det løser kun halvdelen af problemet. Det er dog sådan, at vitrineskabe fås i flere forskellige modeller, så du kan investere i et, der passer til husets øvrige indretning. Det kan være, at dine andre møbler er lavet i træsorten fyrretræ, og du derfor gerne vil have et møbel, der matcher det.

 

Nem adgang til stellet

De fås desuden i flere forskellige størrelser, hvorfor du blot skal beslutte dig for, om du har brug for et større eller et mindre skab. Den sidste ting, du kan overveje, er, hvor mange rum der skal være i dit skab, da det har en betydning for, hvilket skab du skal vælge. Hvis du ønsker selv at sætte dit præg på dit nye skab, findes der også vitrineskabe, som er ubehandlede, og som du derfor kan få malet eller overfladebehandlet. Det vil gøre dit nye skab originalt og helt unikt.

 

Klik her for at finde det vitrineskab, der passer ind hjemme hos dig.

 

Se mere herinde:

Find spiseborde som imødekommer jeres behov

Giv dit barn den bedste højstol i dag

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.