Køb et spisebord med ekstra tillægsplade

Dit hjem er bedre med et godt spisebord (foto traevarer.dk)
Dit hjem er bedre med et godt spisebord (foto traevarer.dk)

Det bliver mere og mere populært at vælge lette og elegante møbler til sit hjem, men når det kommer til et spisebord, er der mange der alligevel føler sig tvunget til at købe et alt for stort bord. Dette skyldes ofte, at man gerne vil have plads til sine gæster og til hele familien, men bor ens børn ikke længere hjemme og får man ikke så ofte gæster, er der ingen grund til at have et kæmpestort spisebord. Men rent faktisk kan man få begge dele, hvis man tænker sig lidt om.

Et lille spisebord med tillægsplade

Det er nemlig muligt at købe et spisebord, som ikke fylder ret meget og måske kun har plads til fire personer, men hvor også gæsterne kan være, når der er brug for det. Det der gør det muligt, er en ekstra tillægsplade, som følger med bordet. Når man får hele familien på besøg eller gæster kommer til spisning, kan man blot trække bordet fra hinanden og placere tillægspladen i midten. På denne måde bliver det lille bord pludselig til et stort bord, hvor der er plads til alle.

Smart opbevaring til den ekstra plade i spisebordet

Her tænker nogle måske, at det ikke er en god løsning, fordi man skal have et sted at opbevare den ekstra plade til bordet. Men ofte er der faktisk tænkt på dette i udformningen af bordet. Ved nogle spiseborde er det nemlig muligt at gemme pladen under bordet, således at man ikke skal tænke på at opbevare den ekstra plade, når man ikke bruger den. Derfor er der ikke nogen ulemper ved at købe sådan et bord. Det er dog vigtigt at vælge et bord i god kvalitet, så det kan holde til ind i mellem at blive trukket fra hinanden.

Find dit næste spisebord på traevarer.dk.

 

Klik videre herind:

Giv dit hjem stil og historie med det klassiske vitrineskab

Find en lækker bænk til badeværelse lige her

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.